Bloemen voor jullie bruiloft

Samen met jullie denken wij graag mee om jullie dag af te maken met een gouden randje. Van bruidsboeket tot een gehele aankleding op locatie, wij vinden het super tof als alle ideeën samen komen.
Neem contact op
Scroll
Verder

Een onvergetelijke dag

Daar horen de mooiste bloemen bij. Samen met jullie denken wij graag mee, hoe we jullie dag kunnen omtoveren tot de mooiste dag van jullie leven.

Van het bruidsboeket tot en met een gehele aankleding op locatie, alles is mogelijk. In een persoonlijk gesprek kunnen jullie je wensen en ideeën met ons delen en samen zorgen we ervoor dat jullie dag de beleving en herinnering wordt die jullie in gedachte hebben.

Om het hele plaatje compleet te maken bieden wij ook de mogelijkheid om diverse materialen bij ons te huren. Denk hierbij aan vazen, zuilen, stoelen, tapijten,  backdrop en nog veel meer.

Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact op

Video impressie

Onze klanten aan het woord

Wij willen Loes enorm bedanken voor de aankleding en het verzorgen van de bloemen. Ze waren extreem mooi en we hebben er van alle kanten erg veel complimenten over ontvangen!

Kelly en Joep

Was een mooie dag en het was top verzorgd door Shirley Lemmen van Witveld Bloembinders

Ted en Anouk

Wij hebben enorm genoten van onze bruiloft en van jullie bloemdecoraties. Het was prachtig en maakte onze feest locatie helemaal af!

Bjorn en Kimberly